Ladrón de bicicletas - Ladri di biciclette
Paranimf
Desde 09/12/2023 19:00
89 min
En la Roma de la postguerra, Antonio, un obrer en atur, aconsegueix un senzill treball pegant cartells a condició que tinga una bicicleta. D’aqueixa manera, amb prou feina aconsegueix comprar-se’n una, però en el seu primer dia de treball li la roben. És així com comença tota l’aventura d’Antonio, juntament amb el seu fill Bruno, per recuperar la bicicleta mentre la seua esposa María espera a casa amb el seu altre fill.
Vidas pasadas - Past Lives
Paranimf
Desde 16/12/2023 19:00
105 min
Nora y Hae Sung, dos amigos de la infancia con una fuerte conexión, se separan cuando la familia de Nora emigra desde Corea del Sur. Dos décadas más tarde, se reencontrarán en Nueva York durante una semana que los enfrentará al amor, el destino y las elecciones que componen una vida.
Concert de Nadal Big Band UJI
Paranimf
Desde 21/12/2023 20:00
90 min
La Big Band de l’UJI s’ha consolidat com a projecte educatiu i musical després de 16 anys de treball constant. Per l’agrupació, referent de l’Espai de Jazz del Servei d’Activitats Socioculturals, han passat gran nombre d’estudiants i estudiantes de la Universitat, del conservatori i professionals del jazz. Des de fa molts anys presenten el seu treball al Nadal i a final de curs; aquests concerts quasi s’han consolidat com una tradició. Presentarà un repertori variat que apunta als diferents estils que el gran gènere del jazz desenvolupa.